Taman Subang Perdana, U3 Shah Alam

dobi layan diri subang perdana
dobi layan diri subang perdanalaundry service subang perdanakedai dobi u3 shah alamdobi layan diri subang perdanaself service laundry subang perdanaself laundry shah alamkedai dobi layan diridobi layan diridobi layan diri 24 jamcoin laundry service subang perdana24 hours laundry service

Taman Subang Perdana, U3 Shah Alam


Share This:

Category:
Description

Outlet Information

What Others Are Saying

Facebook Reviews

DobiQueen
4.2
powered by Facebook
Ashley Leong
Ashley Leong
2019-11-23T13:51:40+0000
I highly recommend DobiQueen as their service and consideration for customer is superb. It was my first visit and I had a issue which then made a complaint. They took my complaint seriously and looked into the matter even to the extend of giving a courtesy call to explain and resolve the issue. I believe not many dobi centre would go to such length in providing good service to their customers. Their pledge in providing good service to their customers is highly commendable.read more
Fye Ross
Fye Ross
2019-09-29T22:50:14+0000
Good technology of dryer. No wrinkles on my clothes. Love it.
Syazwani Zaki
Syazwani Zaki
2019-09-26T13:35:27+0000
First time cuci baju di sini dan rasa agak tertipu. Bayar mahal termasuk sabun dynamo dan pelembut downy tapi bila dah cuci takde bau wangi langsung. Macam cuci takde sabun. Money changer pun tak mesra pelanggan. Kenapa tak boleh tukar duit RM1? Nak cuci dan kering total RM14 tapi kena tukar RM15 jugak utk token. First and last la datang sini.read more
Hafiz Bo
Hafiz Bo
2019-09-15T02:59:15+0000
Wash & Fold service provided, but always no staff in charge. 🤔
Tutut Wae Lah
Tutut Wae Lah
2019-09-13T11:55:39+0000
puas hati....bersih dan wangi..thank you doby queen😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗
Muhd Taufik
Muhd Taufik
2019-09-12T06:25:42+0000
terbaik tpi setapak area mana yg ada
Azmira Abdullah
Azmira Abdullah
2019-09-10T15:44:58+0000
Dryer not funtion well. Wasted my 30mins. Sekejap2 stop no vacuum bla bla bla, padahal kain sikit je. Call Staff x mesra langsung. Telan duit je tau.. not recommend dobiqueen sungai besi!read more
Angah Liza
Angah Liza
2019-09-10T09:19:45+0000
Just a few hour ago at the laundry queen selayang baru a worker at the laundry slapped my son. Every day I go to the laundry and the worker always joke around with my kid sometime scream to kids but I don't mind and think it's just a joke. but today in a joke the worker very angry and slapped my son and he's only 6 years old I could'nt imagine It will happen. that made me so angry & very dissappointed I could not accept it becouse my son just only 6 years old. even the worker got so angry or have any problem, he should not slap a 6 years old kids. I'm very dissappointed & would never go to the laundry again. Management please take note about this insiden.read more
Abidin Mat Amin
Abidin Mat Amin
2019-08-31T22:23:03+0000
easy, faster, convenience and clean
Ari Di'en
Ari Di'en
2019-08-28T12:20:47+0000
me and my wife love DobiQueen!!!
Chinnie Orz
Chinnie Orz
2019-08-18T06:29:54+0000
my first self service laundering experience! directions are easy to follow , shop area is clean,afforable and quicm service, my blankets came out clean and nice, will visit again 😳 loved the music too!read more
Nurmuliana Amanti
Nurmuliana Amanti
2019-07-17T11:30:08+0000
saya salah seorang makhluk di bumi ini... yang sangat suka membasuh pakaian di DobiQueen... sangat suka... suka sangat2... tolong jangan berhenti menggunakan dynamo dan downy dalam proses penyucian pakaian di DobiQueen yerr... tolong jangan bertukar... tolong... please... 🥰😄✌🏿read more
Nurhidayu Yahaya
Nurhidayu Yahaya
2019-07-04T02:49:19+0000
Yesss!!! definitely my 1st self service laundry.... like the enviroment.. very clean.. your assistant working soo hard to make sure cleanlinessread more
Yuki Liew
Yuki Liew
2019-07-03T15:54:41+0000
My laundry are more clean n smell fresh after wash. Safe the trouble of bringing our detergent also.. 👍
Ammar Affendy
Ammar Affendy
2019-07-03T02:01:27+0000
Perkhidmatan kurang memuaskan.. Saya dari Jb hantarlah baju malam tadi di cawangan Sri rampai.. staff janji pagi ni pukul 8-9 dh boleh Ambik.. Saya dtg dari jam 8 pagi nk Kena tunggu staff dtg pukul 10 pagi.. Saya nk balik Jb tergendala di sebabkan masalah tersebut... Lain kali jangan janji dengan customer.. Menyusahkan org... BAD SERVICEread more
Mie Rashid
Mie Rashid
2019-06-21T00:52:32+0000
cadangan...tlg bukak di kwsan kajang or bangi..area sini xdak g
Chinta Liya
Chinta Liya
2019-06-16T13:17:11+0000
best dobi ever mmg x pergi dobi lain dah . baju putih anak yg kotor sangat pun bersih putih mmg puas haty wangi sangat2 .terbaik dobi queen!read more
Siti Solehah Zakariya
Siti Solehah Zakariya
2019-06-13T03:28:14+0000
Dobiqueen kt alam jaya kotor. Warga asing bersepah kat sini. Anak-anak dorang bising gangu customer. Bercakap kuat jerit-jerit.. Langsung x selesaread more
Nick Wong
Nick Wong
2019-06-12T09:46:47+0000
Sri Sinar, I use 3 different machine to wash my cloth, after wash all my cloth no detergent or softener smell. I told a staff here and she also agree with me.read more
Mohd Saufi Ruslan
Mohd Saufi Ruslan
2019-06-06T01:19:21+0000
some of ur washer machines are faulty at tmn permata branch...please do check them
Ezzul Hafiz
Ezzul Hafiz
2019-06-03T06:46:22+0000
aq x nk ckp byk la psl dobiQueen ni.. ape yg aq bleh ckp.. yg melayu2 tu tlong la blah dri situ.. kalau korang duk situ.. korang akn traniaya.. kunci kau pegang.. kau jge kedai.. ttiba dpt laporan kata kau curi duit? bijak nya.. time2 tu la cctv x function.. alahaii.. sakainyaaa.. dh msuk ni 2 kali dia bwt kt pekerja dia cmnie.. pstu kau buang.. kau recruit pekerja baru.. bijak doh meniaga kau ni.. kwn tu dh lama keje ngn kau.. setia ngn kau.. xpenah2 ade kes curi2.. ttibe kau tduh dia cmtu?sakai.. pstu kau denda dia.. kerja ngn kau.. tnpa gaji? sruh byr balik jumlah kerugian kau tu? baguss.. smoga Allah bg pengajaran kt kau.. xde bukti x ya bwt tuduhan bro.. ni.. kau yg baca ni..kau pegi ah bgi tau boss kau..kau pun.. hq dobiqueen yg manage fb ni.. tlong la beringatread more
Ooi Wei Min
Ooi Wei Min
2019-05-26T09:38:30+0000
Service at puchong sucks, when request to speak to manager, refuse to let me do so and cut me off over the phone and leave me hanging!read more
Oyul Zainal
Oyul Zainal
2019-05-08T02:40:28+0000
sangat bagus.. kebanyakkan pelanggan sangat2 berpuas hati dgn servis dari staff
CK CK Ck
CK CK Ck
2019-04-27T01:53:47+0000
Highly recommended! But customer sucks! Never take out the cloths after done! Somemore washer machine with hygiene pad!
Faridzul Ihsan
Faridzul Ihsan
2019-04-21T14:03:54+0000
please check your machine quality in Dobi Queen Bandar Baru Selayang....tried two times already...wet clothes never dried...entah lah mahal sampai RM6 tp kering pon tak....kalau nak duit haram ckplah awal2 takde la aku buang masa kat dobi penipu niread more
Wong Hoiyee
Wong Hoiyee
2019-04-02T07:43:31+0000
Terbaik dan senang buat kerja rumah
Mohd Hafeez
Mohd Hafeez
2019-03-20T13:29:39+0000
wahlauuu....diam-diam dryer kau orang naikkan harga ye. sebelum ini RM5 untuk first 30mins tapi sekarang dah RM6 untuk first 30mins.dan dulu kalau tambah RM1 dapat 6minit...sekarang RM1 pengguna cuma dapat 5minit je. 🐷🐷🐷🐷 punya tokey.read more
Jan Yeong
Jan Yeong
2019-03-14T04:16:18+0000
I have been using Dobi Queen at Aman Puri since last year and I have been very happy with your service and the cleanness of your shop. But these past few 6 months is bad, in machine n place upkeep I have just called and complained that the 14kg machine does not have hot water 45c and your staff will refund me. Then I try 45c on the 10kg.. same problem, no hot water. How many machines is w/o hot water? Wonder how many got cheated without knowing. We paid for the 45c washread more
حابيب عبد الرحيم
حابيب عبد الرحيم
2019-03-06T14:54:51+0000
pengalaman yg mngagumkn saat mngunakn mesin pngering pakaian DobiQueen..selesai dengan keadaan pakaian yg xpanas..
Eizla Jaz
Eizla Jaz
2019-03-03T14:08:44+0000
i pegi dobi queen sek 4 kota damansara on 3rd mac ...bila nk start basuh .. masuk coin tu die stuck.. bkn skit ..rm13 tu..then.. i call no yg helpline 0179118345...die ckp anta gmbr..ok then die reply need to HR nk approve for refund.. when i ask napa xde org stndby .. dia ckp for safety purpose.. funny ek.. dobi lain pblm pn i call supervisr diorg bleh dtg je.. tlg .. tapi u punya alasan for safety tu .. not a logic answer.. jam baru 930pm.. org ramai.. then nk tgu refund pon dr Hr??? jwpn x logik ..👎 pstu ajar customer pakai lidi ..kunci or straw nk jolok2 coin tu.. xke merosak lg mesin yg sedia rosak!? oh .. xyah pki helpline coz u all x mnyelesaikan mslh pon..sila refund segera tq..read more
Fatinah Mohamad Nor
Fatinah Mohamad Nor
2019-02-03T01:30:03+0000
Just discovered since I'm stay in Kota Kemuning. Less people in the morning, very clean and convenient because no need to bring your own detergent and softner. Will come again to do my laundry here 🙂read more
Nicky Haznick
Nicky Haznick
2019-01-28T14:21:49+0000
LOUSY&STUPID HELPLINE!!!!..TELL YOU WHAT!..JUST SCRAPPED OFF THE HELPLINE NUMBER POSTED AT DOBI QUEEN!!!
Ejump Shamsudin
Ejump Shamsudin
2019-01-19T06:22:06+0000
stronly recommended..but the user need to be aware that other people want to use too..dont be late.. especially on weekend..read more
Mee Da
Mee Da
2018-12-18T05:43:39+0000
sy baru balik dr dobi queen sek.20 shah alam. cust lain terslh masuk token rm2 dlm dryer sy dan dia mintak sy ganti balik..apa yg lgi teruk staff dobi queen memberi galakan utk cust tu tuntut rm2 tu dr sy...sy ckp kat cust yg sy x perlu lebihan masa.lps sy kuarkan kain sy ,dia blh smbg guna mesin tu tpi cust tu x nk...dia nk juga sy byr ganti rugi rm2 tu..masalahnya slh sy ke tu?...kenapa staff dobi pun suruh cust tu tuntut kerugian dr saya.sdgkan dia yg slh...sy mmg takkan pegi kesemua cwgan dobi queen lgi..teruk betul staff korang....read more
Aisyah Rani Ais
Aisyah Rani Ais
2018-12-11T21:19:29+0000
terima kasih telah mengundang saye
Shyla Naz
Shyla Naz
2018-11-30T04:24:03+0000
semua okay tentang dobiqueen,tetapi staff perlulah sentiasa senyum jgn mrah2 wlaupun u pnat.be profesional.tq😊
Hanafi Nafi
Hanafi Nafi
2018-11-26T23:50:26+0000
I love dobi queen, dobi queen the best
Norsidah Stg
Norsidah Stg
2018-11-14T08:33:08+0000
Family kita orng ni memang guna sabun downy memang wangi sgt3,sabun dynamo pulak buat baju family bersih dan x perlu diseterika lagi,fmly kita dh menguna servis sudah sekian lama sejak dobi queen diperkenalkn,fmly kami akan mengunakn dobi queen smpi bila3,read more
Ramaizai Ramli
Ramaizai Ramli
2018-11-14T04:21:06+0000
recommended sebab hasil cucian di Dobi Queen sangat wangi.harga nya pun berpatutan sebab ia menggunakan sabun Dynamo dan pelembut jenama downy yg sangat wangi baunya.read more
Ruhaida Ramli Xleydiaz Aida
Ruhaida Ramli Xleydiaz Aida
2018-11-14T04:16:42+0000
dobi bersih,pakaian wangi,staff pon friendly...
Nina Zara Azra
Nina Zara Azra
2018-10-29T06:39:52+0000
pekerja kedai photo ni xpenah nye ade..
Mohd Aryfen
Mohd Aryfen
2018-10-08T07:49:09+0000
ape bende pakai token sendiri tapi mesin duk reject..nak tukar mesin pun tak boleh. person incharge MIA. buat org panas je.read more
Arif Yaacob
Arif Yaacob
2018-09-24T04:15:42+0000
Baju bau wangi je kalau guna dobiqueen walaupun untuk kering je
Nurzaidah Mohd Fauzi
Nurzaidah Mohd Fauzi
2018-09-22T09:53:43+0000
Kali kedua ke dobiqueen taman putra.dryer selalu problem.stuck token kat machine.staff muka kerek sound masuk duit satu persatu.ok la my mistake.tp cakap elok2 xbole ke.hati rasa panas.then ada sorg customer nk pakai dryer jgk tetiba dryer tu pn problem.staff yg sama dengan selamba bukak dryer tu n terbalik2 kn kain baju org tu dgn harapan dryer tu berfungsi.kau bodo ke ape dik.tangan kau rasa bersih sgt ke nk pgg kain baju org tu.nasib baik dia bukan pgg kain baju aku..byk dryer tp problem!!!!read more
Arif Syahir
Arif Syahir
2018-09-14T02:36:01+0000
Here is the case here, been a fan of this laundry (ARA DAMANSARA) since it was open. But today, wow wasted RM6 on the dryer. Machine keep flashing pay RM1, when the dryer is only RM5. Don’t think am coming back after this. Thanks and you can keep that RM6 since there is no one answering the call and all about complaints.read more
Yanti Hisham Abdullah
Yanti Hisham Abdullah
2018-09-08T13:18:29+0000
Dissapointed, price not same with banner showing
Az Ahmad
Az Ahmad
2018-09-01T22:52:44+0000
@ dobi queen pandan jaya. sabun dan softener dah makin kurang beri kesan, mungkin nak jimat bajet, cucian jadi baju tak bersih. bukan pertama kali, 3 kali. lagi satu, kurang panas kekadang. insya allah kalau terdesak saya datang lagi. kalau tak terdesak, tak kot.read more
Samanya Khattiya
Samanya Khattiya
2018-08-27T09:24:18+0000
Tidak wangi lagi Mahal 👎👎👎👎dekat Desa Aman Puri.
Iqa Ali
Iqa Ali
2018-08-21T23:33:21+0000
pls open one DOBIQUEEN branch In Seksyen U5 Shah Alam .... tq
Isthsyam Idraki
Isthsyam Idraki
2018-08-20T16:41:41+0000
Yon Yonicorn
Yon Yonicorn
2018-08-12T13:06:14+0000
Tengah fikir macam mana nak rate 0 untuk dobi ni. Taknak hantar duit refund bila mesin dia sendiri yang telan duit. Paling teruk, benda jadi dekat parents. Memang takkan syorkan kat sapa sapa. Kalau dalam dunia ni tinggal satu je dobi, mungkin boleh consider. Bukan kau sorang monopoli bisnes dobi ni. Check la mesin tu selalu kalau dah tau selalu rosak. Layan la customer elok elok sikit. Nampak komen bawah ramai yang complain benda sama, tolong improve!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡read more
Anna Lian Shae Bardos
Anna Lian Shae Bardos
2018-07-28T13:32:42+0000
Highly recommended! Place is neat and have very accommodating staff! I loved doing my laundry here. Hope to see this biz expand. For rm23.00 you'll feel satisfied, saved laundry soap, fabricon, time and effort. Just yes for this kind of service.read more
Al Masruroh
Al Masruroh
2018-07-08T09:07:52+0000
Hai im regular customer dobi queen but im so pissed off just now cause of the services. I went to Dobi Queen seksyen 5 just now washing & drying like usual. But just now masa i dry my comforter i paused sekejap because nak check kering tak. And masa tu time on screen ade tinggal lagi 6 minit. But suddenly bila i nak tekan button start screen dah tukar n bgtau i need to pay.After that i try inform the staff mcmna. But so dissapointed she ask me to pay n she give me 1 token only for replace the 6 minutes.I was like. Do i need to pay again rm5 and u just give 1 token? Like this is your machine problem not me. N so sad because ade cadar i yg tak kering lagi. Sebabkan kecewa so i just bawak balik cadar tu. And u know what after my sister ask to return back the money. She gv rm2 cash. Actly not money that matters. But we regular customer. And servis mcmni je u guys bg utk entertain ur regular customers? So disappointed �Dobi Queen Kota Damansara Seksyen 5 Very Bad Services!read more
Tammie Tan
Tammie Tan
2018-06-27T08:09:30+0000
Poor service!Sungai Buloh branch their didnt open the fan as have customer come in!
Solehatunisha Ramlan
Solehatunisha Ramlan
2018-06-25T03:09:29+0000
So far im ok with all the machines but at my place, ara damansara, it is said that on the banner RM3 for washing from 1am-4pm monday to thursday, but only for 10kg machine. And there is only 1 machine that holds 10kg laundry. I know this is all part of your marketing plan or whatsoever but really ?? 1 machine only? And the rest is up to rm6 and above.. Some of your customers are students or in certain budget. So, it will be nice to have more than just 1 piece of 10kg machine to promote your service. There are a few self laudrette than can offer cheaper price. So i hope you can manage to do so.read more
Mohd Amin Shafii
Mohd Amin Shafii
2018-06-23T12:27:09+0000
Masa mula2 buka kat denai alam tu bau wangi jer baju yg dicuci.....skarang dh tak bau ape dah.....you all terlupa refill downy ke?read more
فوك لي
فوك لي
2018-06-14T00:25:22+0000
Tempat yg bersih dan nasihatnya wangi.. tq.
Ahmad Afiq
Ahmad Afiq
2018-06-10T07:40:58+0000
Konon free detergent & softener. Spin tak berbuih langsung. Kedekut atau mmg takda pun. Merepek ah. Harap je dobi lawa.
Nazleen Ariffin
Nazleen Ariffin
2018-06-10T07:36:51+0000
Gudz
Mawardi Yunus
Mawardi Yunus
2018-06-08T05:07:55+0000
24 jam dan tak perlu bawa sabun dan ppelembut dah kalau ke sini. ada internet, dan mesih basuh dan pengering dia banyak.
Md Rasheed
Md Rasheed
2018-06-07T06:45:43+0000
Saya suka dobi queen
Suzirafiza Rafli
Suzirafiza Rafli
2018-06-06T07:43:31+0000
Service dobiqueen baik
Gary Tan
Gary Tan
2018-06-03T06:13:52+0000
Saya suka datang dobi Queen baju wangi Dan bersih
Azie Al-Jamalullail
Azie Al-Jamalullail
2018-06-03T05:01:31+0000
Clean,helpful & friendly shop assistant, clothes smell good! ��
Sofea Aliah
Sofea Aliah
2018-06-03T03:50:57+0000
Dobiqueen selayang amat bagus .. kawasan yg luas dan staff yg peramah
Martin Shek Wai Hong
Martin Shek Wai Hong
2018-06-03T03:41:19+0000
tempat selesa dan cucian bersih&wangi.
Nur Hazwani
Nur Hazwani
2018-06-03T03:40:31+0000
Terbaik di selayang baru .. kawasan yg luas bersih dan selesa
Hilmi Jaapar
Hilmi Jaapar
2018-06-03T02:28:38+0000
Terbaik
Winnie Saw
Winnie Saw
2018-06-03T01:28:05+0000
Dobiqueen meyediakan sabun dan pewangi...senang tidak perlu bawa dari rumah...
Hati Terluka Terluka
Hati Terluka Terluka
2018-06-02T06:07:51+0000
Sya suka mencuci di dobiqueen baju bersih dan wangi...
Nor Ernyliza Zakaria
Nor Ernyliza Zakaria
2018-06-02T05:58:05+0000
Service terbaik tq dobiqueen
Izham Zahid
Izham Zahid
2018-06-01T19:41:25+0000
ACit Arsad
ACit Arsad
2018-06-01T15:56:26+0000
Cept dan bersih hnya 1 jam
Jesrina Ling
Jesrina Ling
2018-05-31T08:01:10+0000
dobiqueen mengunakan mesin terbaik electrolux
Li Qin
Li Qin
2018-05-31T03:57:45+0000
BAJU BERSIH , DEKAT RUMAH SAYA
Eng Hing Tan
Eng Hing Tan
2018-05-31T03:32:05+0000
Senang dekat dari rumah saya, baju bersih maa
Jason Yeo
Jason Yeo
2018-05-30T01:44:42+0000
Good condition, easily to manage for laundry, have comfortable place
葉嬡珠
葉嬡珠
2018-05-30T01:32:48+0000
DobiQueen cepat Dan bersih
Nurul Amelina
Nurul Amelina
2018-05-30T01:10:01+0000
Service dobi ok tbaik tq
Sharul Bahari
Sharul Bahari
2018-05-29T01:58:03+0000
Basyir Ahmad
Basyir Ahmad
2018-05-28T09:34:58+0000
Membuatkan urusan mudah, lebih cepat, persekitaran yang selesa, services yang terbaik
Salena Dean
Salena Dean
2018-05-28T06:35:46+0000
Terbaik
Layla Adyna
Layla Adyna
2018-05-28T01:29:31+0000
Hi dobiqueen , mmg sngt best baru nie sy pergi dobi basuh pakaian kanak2. Seluar , baju dan mcm2 lg bau wangi bilow guna pun senaread more
Nurul Idayu
Nurul Idayu
2018-05-27T15:00:03+0000
Services good ..
Azida Hj Amsah
Azida Hj Amsah
2018-05-27T07:56:49+0000
Memang Terbaik !
Ali Misa
Ali Misa
2018-05-27T07:37:31+0000
Bukan saja rasa exclusive bila mendobi disini tapi mudah ,friendy user , mesin yang bersih selalu diservis , tak perlu sabun dan pewangi , dryer pun betul2 kering semua baju ,tempat lipat baju yg selesa,suasana tenang with music dibelakang .,pendek cerita dobi queen membuatkan saya enjoy bila membasuhread more
Irny Istihat
Irny Istihat
2018-05-27T07:35:49+0000
Suasana yang relax, bersih. Ruang yang selesa sementara menunggu cucian. Penggunaan sabun pencuci & pewangi yang menepati citarasa.read more
Mohammad Jashim
Mohammad Jashim
2018-05-27T04:22:45+0000
Terbaik Dan puas hati mencuci di sini .dobi yang luas bersih Dan selesa
Siti Hanim Abdul Halim
Siti Hanim Abdul Halim
2018-05-27T02:35:11+0000
Terbaik
Ricky Candra Ricky
Ricky Candra Ricky
2018-05-27T02:06:48+0000
Dobiqueen terbaik
Nurulazwa Zinal Abidin
Nurulazwa Zinal Abidin
2018-05-26T13:19:23+0000
Samuel Huen
Samuel Huen
2018-05-26T06:56:59+0000
Hi! I am a regular customer of Dobi Queen. I love to do my laundering there because everything seems fine for me.The shop is always clean, using Dynamo and Downy softener which is not bad. But, I just have a little request there is try to increase the water level while washing and rinsing . Coz I noticed that there is like not enough water in the machine during the washing progress. Hopefully, you all will look into it. Tqvm � Without prejudice!read more
Mohd Yusman Mohd Yusof
Mohd Yusman Mohd Yusof
2018-05-26T02:35:12+0000
Affordable for Our Laundry. Thank you DobiQueen.
Ptn Rover
Ptn Rover
2018-05-24T11:02:35+0000
Amru Bin As
Amru Bin As
2018-05-24T03:30:42+0000
Arzaizwan Apparels Sdn Bhd
Arzaizwan Apparels Sdn Bhd
2018-05-23T04:55:47+0000
DobiQueen Tempat Cucian Pakaian yang Terbaik, I love DobiQueen @ Dwitasik,Permaisuri
Zai Ri
Zai Ri
2018-05-21T14:06:50+0000
Very Nice...
Keven Goh
Keven Goh
2018-05-21T07:42:47+0000
Aizil NurulBaiti Ratna Shariff
Aizil NurulBaiti Ratna Shariff
2018-05-21T04:18:29+0000
Shukri Mahapaz
Shukri Mahapaz
2018-05-20T13:32:39+0000
Hafizah Ahmad Fauzi
Hafizah Ahmad Fauzi
2018-05-20T08:17:20+0000
Maizuri Ayie
Maizuri Ayie
2018-05-20T07:17:24+0000
Amirul HaQimi
Amirul HaQimi
2018-05-20T07:08:21+0000
Pyza Moon
Pyza Moon
2018-05-20T02:35:09+0000
Desi Ira
Desi Ira
2018-05-19T05:09:19+0000
Heni Astuti
Heni Astuti
2018-05-19T01:50:53+0000
Imrotun Syarifah
Imrotun Syarifah
2018-05-19T01:17:44+0000
DobiQueen Selayang baru terbaik .
Jeanie Yap
Jeanie Yap
2018-05-18T13:40:16+0000
Wawa Aspa
Wawa Aspa
2018-05-16T21:16:53+0000
Dobiqueen tidak pernah menggecewakaan kami sekeluarga pakaian berbau wangi serta segar malah pakaian tidak mudah renyuk & memudahkan urusan saya utk melipat pakaian harian kami sekeluarga ��read more
Shahrul Shervin Sashidharan Nair
Shahrul Shervin Sashidharan Nair
2018-05-15T13:42:00+0000
Since I didn't have a washing machine,and needed to wash clothes,I tried a few self laundrett,not that it was bad but since trying dobiqueen,I have changed my preference.the reason is simple,good product like detergents and softener used ( downy and dynamo ) plus clean and customer oriented environment..also not forgetting the clothes that I wash is always clean with a nice and lasting fragrance.I would highly recommend dobiqueen to everyone.read more
Shakeey Sweet
Shakeey Sweet
2018-05-15T13:30:00+0000
Terima kasih dobiQueen. Kerana membuatkan saya begitu yakin berjalan bersama teman-teman saya. Semua teman saya bertanyakan baju saya begitu wangi dan lembut. U guna minyak wangi apa? Dan saya menjawab saya tak pakai minyak wangi saya mencuci baju di dobiQueen saja produk yang digunakan dobiQueen adalah produk yang berjenama dan terbaik. Dan lagi satu keselesaan pengguna di dobi Queen tempatnya begitu cantik dan bersih dan mempunyai wifi percuma. Terbaikkread more
Wan Kmmj
Wan Kmmj
2018-05-15T12:34:51+0000
Salam 1 Malaysia.DobiQueen sememangnya menjadi rutin mingguan saya untuk basuh baju.DobiQueen antara dobi yang paling TERBAIK & BEST yang sy pernah jumpa kerana :-Tempat yg strategik-Mudah & pantas-Jimat masa- Baju berbau wangi-Baju bersih-Tempat yang selesa & bersih-Mesin dijaga dengan rapi-Baju tidak berkedut-pengering yg tidak panaskan baju & tidak kedutkan baju-Harga berpatutan-Banyak kemudahan yg disediakan antaranya ialah bakul,sabun,pewangi,singki,kipas,mesin yg mengcukupi,pekerja yg ramah mesra,servis lipatan baju,tempat lipatan baju,tempat penyangkut & dll.YANG PALING PENTING FREE SABUN DYNAMO & PEWANGI DOWNY YANG TIDAK ADA DI DOBI LAIN.HANYA DI DOBIQUEEN SAHAJA.read more
Zaiedah Amir
Zaiedah Amir
2018-05-14T10:58:01+0000
I love Dobiqueen. Memudahkn kerja dlm pengurusan rumah. Tq dobiqueen ���
Ainee Matseh
Ainee Matseh
2018-05-13T13:57:58+0000
Mus D String
Mus D String
2018-05-13T13:54:19+0000
Datang lah ke mana2 cawangan dobi queen kerana dobi queen menyediakan perkhidmatan yg terbaek untuk pelanggan. Guaranteeeeeeee... puas hati dgn hasil cucian mesen di dobi queen. tak perlu bazir wang byk Dynamo Downi sudah tersedia sediakan. torbaekk dobi queen Osemmmm..read more
Syedsyafiz Apecite
Syedsyafiz Apecite
2018-05-13T07:05:04+0000
Mohd Firdaus
Mohd Firdaus
2018-05-12T15:27:00+0000
Kemudahan selesa dan memuaskan. Cuma berharap untuk mengelakkan kebosanan pengguna menunggu, diharap pihak pengurusan dapat menyediakan satu lagi tv untuk tontonan pengguna di bahagian dalam premisread more
Abdullah Nizar
Abdullah Nizar
2018-05-12T13:33:33+0000
my wife love servis dobi queen sbb kata nye mesin basuh dobi queen jenis yg mahal punye.hihi. betul ke?
Ariveendran Krishnan
Ariveendran Krishnan
2018-05-12T00:47:58+0000
Dobiqueen uses DYNAMO & DOWNY ... its great n superclen.
Zack Raja Bersiong
Zack Raja Bersiong
2018-05-10T06:11:09+0000
Naziha Rohman
Naziha Rohman
2018-05-10T02:59:27+0000
DobiQueen di AU3 masa sesi pengenalan korang, bukan main wangi semerbak lagi bau downy tu. Sekarang langsung takde bau!!!!! Bohong ke apee??? Terus tukar ke dobi lain!!! �read more
Ros Halim
Ros Halim
2018-05-08T12:49:14+0000
Pn Athirah
Pn Athirah
2018-05-07T18:42:02+0000
Tze Chai
Tze Chai
2018-05-05T05:13:34+0000
I like #DobiQueen very much! Quality Dynamo Clean, Guarantee Fresh Downy smell LONG lasting, Excellent Electrolux machines maintenance always in Good condition, Safe to use, & most importantly Friendly Staff & Preasant Dustless environment. Well done & Gambatei #DobiQueen !!!read more
Maria Abdul Aziz
Maria Abdul Aziz
2018-04-29T15:35:40+0000
Yaya Shafiza
Yaya Shafiza
2018-04-29T04:51:39+0000
Seracit Metafora
Seracit Metafora
2018-04-28T06:20:59+0000
Dobi tbaik.... Tak paya pening nak bawah sabun dan downy lg.... Tq sbb memudah kan pelanggan... ���
Khairisha Aryana
Khairisha Aryana
2018-04-22T10:00:55+0000
I go to dobiqueen sri sinar segambut outlet.. Good service thanks to Ms siti always help customers..n dobiqueen also cleanread more
Wan Emmett
Wan Emmett
2018-04-15T15:08:00+0000
I like the service, but today, there is major error that happen to the 4 dryer machine. “Gas error” and my timing is about 10 minutes left.read more
Faridil Pazz
Faridil Pazz
2018-04-15T08:54:05+0000
Good n clean...kemain wangi pakaian...�����������
May Teng
May Teng
2018-04-15T06:41:25+0000
Khaerull Yo
Khaerull Yo
2018-04-14T09:18:25+0000
Cucian yang wangi, murah dan sabun serta pewangi sudah disediakan di dalam.
Salina Salina Md Esa
Salina Salina Md Esa
2018-04-08T13:28:43+0000
Jom try..siap sabun n dynamo downy dah..di Au2 keramat..
Risda
Risda
2018-04-07T13:17:47+0000
Victor Tan
Victor Tan
2018-04-05T12:03:49+0000
Downy ? or Powny ? we are watching over you. if you really use downy please show your chemical dispenser pump so WE CAN CONDUCT CHECKING as an when we like. don't have to post your out dated photo by showing how much effort on putting real downy pack by pack which sound like joke. Show your dispenser so we can conduct checking as and when we like!read more
Sab Eisha
Sab Eisha
2018-04-03T02:47:27+0000
Tan Ching Koon
Tan Ching Koon
2018-03-29T13:26:26+0000
Muhd Faris
Muhd Faris
2018-03-23T20:14:37+0000
Miew Franky
Miew Franky
2018-03-23T13:50:39+0000
Caroline Bashil
Caroline Bashil
2018-03-23T12:03:37+0000
Arilyna Jer
Arilyna Jer
2018-03-22T10:00:33+0000
DOBI QUEEN SUBANG PERDANA...SAYA TERTUKAR DUIT LEBIH WAKTU MENDOBI..DALAM TANGAN ADA 8 TOKEN LEBIH,BILA TANYA KALAU BOLEH TUKAR BALIK,DIA SURUH SAYA CARI CUSTOMER JUAL BALIK TOKEN TU..KEPALA HOTAK KORANG LAH..BYK PLAK MASA AKU NAK CARI ORG JUAL TOKEN KO KAN...BAD SERVICE!!!!read more
Luvanee Parkianathan
Luvanee Parkianathan
2018-03-19T06:29:42+0000
One of the worst customer service. Mum having difficulty with her sight. She accidentally loaded clothes for washing into the 28kg instead of the 10 kg. And she had already inserted 3 tokens. When I realised it, I asked the girl manning the booth, she told me it's my mistake and they can't refund.. I called the hq and I was asked to contact Ms Ira.. I understand that the girl manning the booth don't have the key to unlock and refund. So, when I asked them if I can come over to collect the refund when the person in charge is around, I was told they don't refund at all. Similar things happened when I was at Green Coin laundry. And the best thing is, they refunded us. Never pushed the blame on us. Dissatisfied with the serviceread more
Umairah Rosmin
Umairah Rosmin
2018-03-15T16:51:33+0000
I went to the ttdi’s branch today. I inserted rm10 to change into tokens but why did I get 9 tokens only?? Bcs you’ve already stated there on the wall; rm5=5 tokens & Rm10=10 tokens. If you’ve made a new system, you should remove that to avoid ppl’s confusions. I spent abt rm20 just for the sake of the tokens bcs I didnt have small notes anymore that time. I thought rm10 was enough for me to use the washer (rm5) & the dryer (rm5). But then when I was going to use the dryer I realized that my tokens were not sufficient bcs Ive already inserted another 5 tokens for washer & I only had 4 remaining tokens for the dryer. So it wasnt enough to use the dryer. I had to go to the nearest convenient store to change my money into small notes to get one more token only. It was a bad experience for me though. I hope you can fix this problem asap if you wish to have more customers.read more
Peter Chan
Peter Chan
2018-03-15T11:12:17+0000
Hi Dobi Queen, I am a frequent user and I love to wash the cloth at dobi queen but after today I think I am going to change my mind as there is an incident that make me feel shock and unhappy.Today I went to Dobi Queen at Tasik Selatan to wash my cloth.During the drying period,I wish to get some of the clothes that had been dried out from the machine for around 2 minutes.When I took out the clothes and close back to wish to continue for dry up the machine reset the time to 0 and ask me to pay again. I am soangry with that as I have still 15 minutes remaining for my dryer service.As I know the other shop will keep reducing my time if I cont to open the door to get out my cloth and this action I am good with it, but I totally cant accept that you will reset everything to 0 and ask for pay again just because I open the door for 2 minutes.I hope that this issue will solve it as soon as possible or if you want to do so PLEASE come out a notice and inform to everyone so that they will concern on it and not to open the door too longread more
Mohd Shafiq Ridhuan
Mohd Shafiq Ridhuan
2018-03-13T19:43:46+0000
Muhammad Penghibur
Muhammad Penghibur
2018-03-13T03:45:24+0000
Nadia Abdullah
Nadia Abdullah
2018-03-13T03:41:22+0000
Nur Hafizah Mohd Nor
Nur Hafizah Mohd Nor
2018-03-06T06:47:26+0000
Mmg best dobi ni.. tiap mgu kami pgi cuci sini sejak dia launch baru2 ni.. mcm2 bau downy blh pilih.. bau kain baju,toto,slimut wangi sgt dan kekal lama dan putih bersih utk baju skolah ank2 bila guna dynamo ngan suhu air panas.. mmg recommended �read more
Faiz Zainal
Faiz Zainal
2018-03-04T16:34:32+0000
Its easy, quick, and love the environment. The end wash was very good and full of fragrance.
John Quek
John Quek
2018-02-24T13:40:47+0000
Idawatie Idawatie
Idawatie Idawatie
2018-02-23T00:17:16+0000
Sangat bagus sekali
Rathika Selvamaniam
Rathika Selvamaniam
2018-02-13T13:41:08+0000
Benedict Tong Kah Seng
Benedict Tong Kah Seng
2018-02-11T01:15:34+0000
Ari Shariff
Ari Shariff
2018-02-08T17:49:54+0000
Zulfadzly Ruslan
Zulfadzly Ruslan
2018-02-07T11:44:13+0000
Winnie Lee
Winnie Lee
2018-02-06T10:43:52+0000
Al Nur Rayyan
Al Nur Rayyan
2018-02-06T06:39:09+0000
Baru gi cuci pagi tadi. Ambik yg promosi pagi2 ...sy suka sangat ..sbb baju wangi tahan lama ...
Jacqueline Lsh
Jacqueline Lsh
2018-02-04T07:04:32+0000
I went with the Hot Wash (as far as I can remember). The clothes came out really clean and the attending supervisor, Anne’s service was superb! I think I am pretty much attached to this laundry shop already!read more
Fadhlee Fitri Abu Bakar
Fadhlee Fitri Abu Bakar
2018-01-31T13:13:52+0000
Noor Haida
Noor Haida
2018-01-29T07:04:14+0000
Sy memang selalu ke dobi queen taman kosas tp skrg dh bukak kat taman putra so sy ade 2 pilihan la.dobi queen memang terbaik sabun berkualiti pewangi berkualiti bile sy keringkan masih kekal bau die jadi sy,suami ank. Suke sane tempat selasa staf peramah saya bg 5 bintangread more
Mahathir Amin
Mahathir Amin
2018-01-28T05:09:17+0000
OnnYee Lau
OnnYee Lau
2018-01-26T05:20:02+0000
PRO: The place is really CLEAN! Probably the single best laundry experience so far for me and I’m really impressed with the consistency of their shops. Each of them are well kept and really BRIGHT too. And I also got to talk to Mark, one of the area managers who was dropping by to check that the shops are operating to standards and we spoke a lot about the subject of laundry!CON: I find this place maybe a little too bright. Price was might be a little on higher than the rest but I find it to be value for money rather than expensive.read more
Goth Kyra
Goth Kyra
2018-01-26T03:38:50+0000
Setiap minggu cuci kat dobi ni. Bersih dan wangi. Anak2 pun suka. Saya bagi 5 bintang�
Jeffrey Lee
Jeffrey Lee
2018-01-25T05:34:16+0000
My laundry smells so NICE after washing it here, and I can certainly see why DobiQueen has such high ratings. It’s the entire experience, not just the laundry machines — it’s the service, the decor and a BIG YES, the CLEANLINESS of the place. Finally found a coin laundry that actually cares about its cleanliness and I think I saw them doing some machine cleaning with water jets the other day too. I only wish it was easier to get a machine available during weekends. Keep up the good work!read more
Azam Nor
Azam Nor
2018-01-24T04:09:10+0000
Memang terbaikkkk..dari semua segi...cuba baru tau..hehe..
Hanie Farah
Hanie Farah
2018-01-23T11:49:18+0000
I love how the shop assistant is always so helpful and friendly! She helped me out with my laundry and really make sure I know how to work the dryer! (y) (y) Just glad that dobiqueen opened at Ara Damansara, super near to my place, super convenient for me! Been recommending my friends and colleagues to try dobiqueen out too! Keep it up! 😀read more
Lim Yit Ooi
Lim Yit Ooi
2018-01-23T08:54:42+0000
Hi there! I noticed in your advertisement in your shops that you use Downy softener. How come when i call up P&G Malaysia they say that P&G does not sell Downy softener to commercial users. P&G sells theur softener in bottles like what we see in the supermarket.Please explain where you get your Downy which is pumped into your machine. I dont believe you buy those individual bottles and pour into your drum as it would be illogical to employ so many workers for this job.read more
Siti Saaniah
Siti Saaniah
2018-01-19T02:37:04+0000
Love the experience n smell of my freshly washed clothes.
Alexander Ritz
Alexander Ritz
2018-01-19T01:37:24+0000
Ai Na
Ai Na
2018-01-17T01:10:16+0000
Toh Shih Ying
Toh Shih Ying
2018-01-09T01:22:19+0000
Sharifah Salwah Syed Sahab
Sharifah Salwah Syed Sahab
2018-01-07T13:59:21+0000
I like the cleanliness of the place, and its so convenient. But I just cant stand the music on your TV which keeps on playing the same thing and its driving me nuts! Can you change it to a better sounds please. TQread more
Lynn Lynda Yasin
Lynn Lynda Yasin
2018-01-01T03:10:34+0000
Roy Syamal
Roy Syamal
2017-12-24T14:51:19+0000
Trlalu mhal prtma dn trakhir cuci bju disni....mesin cuci utk 10kg hnya ada 1 mesin je....seksyen 18 shah alam
Ahmad Nizam
Ahmad Nizam
2017-12-18T07:37:11+0000
Tried once and really had satisfying wash at seksyen 9 recently...for rm2 its quite cheap, using dinamo detergent and well known softener...plus it has additional services such as fotocopy and printing..also very friendly staff....hope to see dobiqueen in other states too.read more
Atiqah Iswanie
Atiqah Iswanie
2017-12-18T01:59:58+0000
Setiap minggu datang Dobiqueen Permaisuri...Cucian dia sangat bersih,downy wangi �..siap ada free service lagi tolong alihkan baju kalau kita tak ada kt tempat tu,dia tak bagi orang luar alihkan ��Cuma ada masalah dengan pertukaran duit kertas je,nak kena berjalan sana sini tukar duit kecil�read more
Alnor Ismail
Alnor Ismail
2017-12-13T03:43:41+0000
Saya suka sangat dengan DobiQueen ni sbb wangi, belum smpai dekat dobi da bau wangi nya tu. Bau melekat kat baju bila da kering, tak risau lansung tkut2 bau akan hilang.Recommend �� kalo sape2 pegi cnfirm suka ..Pegi sana tayah bawak sabun n pelembut sdri, mmg da disediakan kat sana..Korang pegi dan nilai sendiri perbezaan antara DobiQueen dgn Dobi lain.. ���� DobiQueen best sangat2 ����read more
Fieya Zaharol
Fieya Zaharol
2017-12-11T07:30:56+0000
Nte Nik Mohd Isa
Nte Nik Mohd Isa
2017-12-09T12:12:58+0000
Dobiqueen kat seksyen 18 shah alam tak custormer friendly...Dobiqueen kat desa mentari is more friendly
Ezza Fazlyna
Ezza Fazlyna
2017-12-07T11:57:21+0000
Fizi Fyza
Fizi Fyza
2017-12-05T13:18:22+0000
Da cuci kat DobiQueen memang wangi sangat2. Tapi sayang tak dapat bag free
Jennie Ong
Jennie Ong
2017-12-02T14:56:41+0000
Azam Yunus
Azam Yunus
2017-12-01T13:10:36+0000
i'm your regular customer.. just now using one of the machine but i see no bubble at all! How to check level of your detergent/softener? Have your worker check regularly before they go home??read more
Nur Sakinah
Nur Sakinah
2017-11-26T21:39:25+0000
Izan Arshad
Izan Arshad
2017-11-26T08:26:48+0000
Kain berbau wangi tapi keadaan kedai dobiqueen nie sangat panas sebab kipas angin sangat kecil dan harganya jugak boleh dikira agak mahal jika dibandingkan dengan kedai dobi yang saya pernah pergi disekitar petaling jaya.read more
Prakash Viki
Prakash Viki
2017-11-26T02:57:24+0000
Emma Bil
Emma Bil
2017-11-22T12:33:22+0000
Dija Musa
Dija Musa
2017-11-22T08:07:00+0000
Terbaek la DobiQueen,dah dua hari saya basuh kat DobiQueen,���wangi...
Honeyza Ryujin
Honeyza Ryujin
2017-11-22T04:33:34+0000
Emma Omeyy
Emma Omeyy
2017-11-18T11:23:55+0000
Fyda Mohd Nor
Fyda Mohd Nor
2017-11-14T10:09:56+0000
Sandaran Sandaran
Sandaran Sandaran
2017-11-13T16:11:28+0000
Megat Muhammed Farris
Megat Muhammed Farris
2017-11-12T06:21:28+0000
All the washing machines are great(Electrolux brand)! Lots of variety, 10,14 even 28kilos. Detergent n softener are included. I'm lovin it!read more
Azza Leffiu
Azza Leffiu
2017-11-12T06:21:03+0000
Kedai bersih, cantik dan mesin basuh canggih. Baju lepas cuci pun bersih dan wangi. Skrg dobi queen ara damansara ada promoa RM2 untuk setiap cucian sehingga 16 Nov 2017read more
Albert Tan
Albert Tan
2017-11-05T12:10:02+0000
Hi dobi queen kenapa saya pergi kali kedua tak ada beg?
Amirul Fadzli
Amirul Fadzli
2017-10-23T17:49:44+0000
What's wrong with your dryer machine, I try to insert coin many times but it failed. Sri Permaisuri branch
Dea Izdea
Dea Izdea
2017-10-07T01:24:59+0000
Hi there.i was one of ur loyal customer for dobi queen.and so far i loved it.However today when i went to ur branch at sri rampai im facing a problem with ur machine.i was using one of the 14kg machine.once i insert the coin n push the strt button it appears on ur screen tht door is open.but i hv locked it aftr i put my clothes and insert the coin.It was arnd 9.15 am since there was no supervisor for me to informed.then i i chnge to another machine and again i hv to pay 8 rggit for the laundry.Can u tell me wht should i do about it.so next time i wont hv to pay extra .Can i get refund.Please advise.tqread more
Nur Hanania Helmi
Nur Hanania Helmi
2017-10-03T04:31:07+0000
Kerusi yang sedia ada sedikit , cukup2 untuk warga emas / pregnant mom / dll , yg menunggu gilirqn terpaksa berdiri , kipas tak rasa angin pun , bila malam , bakul semua disimpan ke dalam kaunter , kalau ada jenis pengguna yg bila mesin dab berjalan dia pun berjalan sampai lupa kain yg dibasuh , kami yg menunggu turn nie kena tunggu dia sampai baru boleh bukak mesin tu berjam lamanya , atleast sediakan bakul yg ada roda mmg khas dobi queen punya , and tahan lasak punya bakul , bila pengguna tu berjalan and mesin dia berhenti , kita ada hak la nak keluarkan baju dia ke dalam bakul yg disediakan kalau pada sebelah malam ,read more
Ty Wong
Ty Wong
2017-09-14T06:04:05+0000
Eshwary Kumar
Eshwary Kumar
2017-09-08T13:47:24+0000
Md Tutul
Md Tutul
2017-09-07T02:35:20+0000
Jururawat Peribadi Home Nurse
Jururawat Peribadi Home Nurse
2017-09-05T03:44:42+0000
PRIVATE NURSE / JURURAWAT PERIBADI / NURSING HOME / REHAB.MENJAGA PESAKIT DIRUMAH DAN HOSPITALMEMBEKAL BARANGAN HOSPITALMENCUCI LUKA DIRUMAH DAN HOSPITALMANDIKAN PESAKIT DIRUMAH DAN HOSPITAL WASSAP 011-27612939read more
You Kee Mui
You Kee Mui
2017-09-04T08:49:30+0000
There is no detergent and downy in your washer. When it washing, there is no bubble at all. I use to wash it before. The 2nd time I came to wash, there is totally no smell at all.read more
Cathy Koh Bl
Cathy Koh Bl
2017-08-24T01:42:39+0000
great services ! and very clean ! will come over next time
Seang Beng Koay
Seang Beng Koay
2017-08-23T10:29:10+0000
Experience in damasara damai and subang jaya branch few time past few week,both branch washing and dryer machines are nice,my clothe now day more fleshy when it smell it!Will go salayang branch this weekend !supporting dobiqueen laundry! �read more
Ayesha Mendoza Alcones
Ayesha Mendoza Alcones
2017-08-23T07:31:16+0000
Aris Eby
Aris Eby
2017-08-18T14:20:14+0000
Surender Kathiresan
Surender Kathiresan
2017-08-18T07:23:35+0000
Annastacia Keyworth
Annastacia Keyworth
2017-08-15T22:44:26+0000
I love DobiQueen ever since my gf recommended me to it. I used to go to Taman Permata outlet and love it. Since Sri Rampai outlet open I have been going there. I notice it was not like the one in Taman Permata. Sri Rampai is dirty and their dryers faulty. Please live up to your standars. Very Sad that Sri Rampai outlet is very poorly maintained .read more
VyDa Qiesya
VyDa Qiesya
2017-08-10T05:12:24+0000
Nurul Athirah Norjaini
Nurul Athirah Norjaini
2017-08-09T12:51:03+0000
Sal SaraIris
Sal SaraIris
2017-08-08T09:15:55+0000
Tiada apa yang harus saya komen..kerana ia amat berbaloi dan memuaskan hati pelanggan..
Nurul Wan Chik
Nurul Wan Chik
2017-08-03T03:37:41+0000
Staff2 kat Dobi Queen Sri Rampai pun friendly & good service ...tempat & pakaian bersih & wangi...
Nor Dalila Hamdan
Nor Dalila Hamdan
2017-07-20T07:44:10+0000
Maree Pan
Maree Pan
2017-07-02T10:31:24+0000
Nurain Enoue
Nurain Enoue
2017-06-30T10:24:07+0000
Mamun Ahmed
Mamun Ahmed
2017-06-21T09:40:36+0000
Fienaz Ariff
Fienaz Ariff
2017-06-13T05:39:44+0000
Dzikri Asmawi
Dzikri Asmawi
2017-06-05T02:47:06+0000
tempat best.. bersih dan nice... lengkap dgn kemudahan... di selayang baru...
Che Marliza Izati
Che Marliza Izati
2017-06-03T16:45:58+0000
Sy suka sgt cuci dkt sini...sabun n pewangi amat harum...staf yg mesra...td coin sy stuck( sorry ada post td sbb i x boleh guna mesengger) ...last i br nmpk hotline no...tq sir sbb u reply my call ...good service ^_^read more
Aliszurainee Alias
Aliszurainee Alias
2017-05-30T12:15:39+0000
I love doing laundry at sri pemaisuri.. your staff is very courteous n bubbly. Extra point for providing laundry basket... but my trip to your branch at Sungai Besi... is quite dissapointing... recently opened branch with prome laundry Rm2 n free bag... went there twice to the laindry but no free bag.... and no laundry basket... its a let down...read more
Annuar Nuar
Annuar Nuar
2017-05-28T20:46:41+0000
Zuheary Bin Zulfikar
Zuheary Bin Zulfikar
2017-05-21T18:12:44+0000
mohon cek kualiti pengeringan. pakaian sy tk bnyak pun, masih ada lembab2 skit, lokasi selayang baru, sy tinggalkan pakaian dgn pekerja,biasa basuh sendiri kering ok je.read more
Khairul Nizam
Khairul Nizam
2017-05-21T17:49:08+0000
RajaLetchumi RajenDran
RajaLetchumi RajenDran
2017-05-15T13:50:22+0000
FifiAlif Impian Balqis
FifiAlif Impian Balqis
2017-05-12T04:09:07+0000
Mmg trbaik dr dobi2 yg lain
Jane Sanroque Olazo
Jane Sanroque Olazo
2017-04-13T12:56:15+0000
Eila Jalilah
Eila Jalilah
2017-04-10T23:39:52+0000
Daniel Fong
Daniel Fong
2017-04-09T03:28:05+0000
Stella Zakuza
Stella Zakuza
2017-04-02T11:43:40+0000
hi tdi i datang dobiqueen pantai..ramai nye org nasib baik ade staff yg baik hati tolong i cuci n lipatkn bju klau tak i tak tau kne tunggu bpe lama sebab dryer kne que panjang..tpi i pelik walau i tgok drayer must tu que but ur staff dpt siapkn bju i dengan cpat,,terkejut i..pantas staff u buat kerja..i like..congrates for the good staff..read more
Siti Nora
Siti Nora
2017-04-01T07:32:59+0000
hai sya bru je pergi basuh baju di cawangan dobiqueen pantai hill park..sya pergi ke sini atas sugesstion kawan sya..mmang betul apa yang kawan sya bgitahu..service dari staff yg memuaskan..sya hntar bju untuk dilipat dapat di siapkan dalam masa yg ditetapkan dan staff siap memohon maaf kalau terlambat sebab time sya pergi dryer tengah full so kne que..setakat ni saya amat berpuas hati.. staff pun baik hati and peramah..sy akn dtg lagi ke sini..by the way baju pun berbau wangi..read more
Kewchik Ulala
Kewchik Ulala
2017-03-27T05:24:54+0000
Fandy Herlambang
Fandy Herlambang
2017-03-09T02:15:10+0000
Dobiqueen memeng ok saya berasa senang hati berdekatan dengan dobiQueen.
Norazlan Azlan
Norazlan Azlan
2017-03-06T04:08:49+0000
DobiQueen pilihan no 1 sy... terbaik dari dobi2 yg lain... cuba dulu baru tahu... yg pasti kebersihan serta kewangian baju yg kita dapat..read more
Tiha
Tiha
2017-02-24T09:26:54+0000
Akmal Majid
Akmal Majid
2017-01-28T15:09:08+0000
kata dapat beg free bla cuci pakaian dan kering di dobiqueen sebab promosi cawangan taman permata saya minta beg dekat staff jawapan kejap ya cuci dlu.saya mnta skali lagi jwapan yg dberi kejap nk kluar jp.mntak x bg2.penipu ja kta beg free.ada beberapa pelanggan datang untuk cuci dn kering pakaian bawa plastik staff x bg pon beg free.pelanggan bawa balik pakaian yg sudah dibasuh mengguna kan plastik sahaja.jangan cakap beg free klu x nk bg beg.kejadian berlaku pada tarikh 28.01.20017 jam 2.00 petang.read more
Nagisjaytri Letchumanan
Nagisjaytri Letchumanan
2017-01-23T00:14:48+0000
Noorhanina Abd Ghani
Noorhanina Abd Ghani
2017-01-22T03:46:25+0000
Imee Hezal
Imee Hezal
2017-01-21T13:13:54+0000
I like it. Esok opening...hari ni dtg try. Baju wangi !!! Rm2 promo...harus dtg lagi. Harap2 parking senang ��
Norazlina Jelani
Norazlina Jelani
2017-01-14T02:32:18+0000
sangat puas hati staff pun baik hati tlg angkat kan plastik barang yg nk di cuci...nie utk staff kat Aman Puri, Kepong..
Keoh Eng Boon
Keoh Eng Boon
2017-01-10T15:26:16+0000
John Raj
John Raj
2016-12-28T13:40:52+0000
Rakib Bin Wahab
Rakib Bin Wahab
2016-12-14T10:39:06+0000
Yati Nen
Yati Nen
2016-12-14T06:55:21+0000
Nur Syazana
Nur Syazana
2016-12-10T13:51:45+0000
Like it! But need to queue for so long since lots of washer under maintenance. Another issue, u need to seal the detergent & softener compartment lid, since i saw few people open the lid n added their own softener into it. �read more
Zoe Lim
Zoe Lim
2016-11-30T03:02:25+0000
Uzma Nabila
Uzma Nabila
2016-11-16T07:07:49+0000
Baju bersih dan tiada kotoran. Dan murah sangat hanya RM2.00 SAHAJA
Nor Faizah
Nor Faizah
2016-11-06T10:58:24+0000
Loved it so much... baju bersih dan wangi tnpa perlu susah payah hangkut detrgnt dan softnr �..
Syafiqah Abdul Aziz
Syafiqah Abdul Aziz
2016-10-26T11:38:19+0000
Next Reviews

Google Reviews

Shonn fieds
Shonn fieds
08:22 05 Jan 19
Drop pin map salah, alamat betul, kedai bobi queen terletak berhadapan dengan 99 speedmart.read more
Razali Jamalludin
Razali Jamalludin
08:54 16 Dec 18
Ada happy hour lagi utk cucian..
Audra Theseira
Audra Theseira
13:31 24 Mar 18
Dobi queen spacious ...ventilation good...easy parking..Simple instructions how to use its machines..clean ..with downy and dynamo clothes detergent...supervisor will.vacum outside of each machineread more
See All Reviews

DOBIQUEEN Self Service Laundry Taman Subang Perdana, Seksyen U3, Shah Alam

27, Jalan Dinar D U3/D
Taman Subang Perdana, Seksyen U3
40150 Shah Alam


WHERE IS DOBIQUEEN Subang Perdana, U3 Shah Alam?

Opposite 99Speedmart

Grab your groceries and weekly requirements at 99Speedmart while you do your laundry in our self service laundry outlet.

Same Row As Cosway & Becon Stationery shops

If you know the area well, you’ll definitely know these two shops. We are located on the same row of shops with Becon at the other end of the row and Cosway located somewhat in the middle. Spot the large yellow signage!

COIN OPERATED LAUNDRY SERVICE Subang Perdana, Seksyen U3 Shah Alam

Subang Jaya? Nope! Not even close. Subang Perdana is within the within Shah Alam, something not many people would know. Thanks to the popularity of Subang Jaya, many mistaken places with the word “Subang” at the beginning. It is located in the outskirts of Shah Alam, within 5 minutes drive from the Subang Airport. Subang Perdana is another town where many considers it as their one stop centre. Local banks
to car workshops and restaurants to furniture stores; it is home to a large variety of businesses. With dobiQueen dobi layan diri, we bring you a fast & easy laundry experience to Subang Perdana.

Grab your weekly groceries at the supermarkets nearby such as 99Speedmart where you can grab top quality groceries at affordable prices. Pasar Segar Suria is located just a few shops away from us, you can also grab fresh kitchen produces there. You can also drop off your laundry at our laundry outlet first then head off to complete your to-do list. If you are on a busy schedule, simply let our outlet supervisor on duty to help you out with your for an additional RM8* only.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Reply